SB BASIC STREET WORKOUT ÁLLVÁNY

Termékkód: SB 2312 -A fitneszgép alkalmas a mell, hát, váll valamint a karizmok erősítésére. A két különböző magasságban elhelyezett nyújtórudak tökéletesen alkalmasak a felsőtest izmainak, különösen a hát és a bicepsz fejlesztésére.
A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás leginkább a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti.
A tolódzkodás a felsőtest teljes nyomó struktúráját fejleszti. Éppen emiatt nagyon hatékony tömeg és erőépítő gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását, és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. Az, hogy melyik izomcsoport dolgozik intenzívebben, csak a felhasználó testhelyzetétől függ.
A fekvenyomó rúd használata a mellizmok edzését teszi lehetővé. A rúd kialakítása lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a gyakorlatok elvégzéséhez, ezek a mell különböző izmait fejlesztik.
A fitnesz gép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.