AJÁNLATKÉRÉS

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

A társaságunk által forgalmazott szabadidős fitness eszközök elemeinek műanyag alkatrészei  a hosszú színtartósság megőrzése érdekében UV sugárzásnak kiválóan ellenálló, anyagában színezett polietilén alapanyagból készülnek. Nagyobb igénybevétel esetén történő kopások hatására is színtartó marad, szemben az egyéb, nem anyagában színezett műanyagból és egyéb anyagokból készített termékekkel. 

Fém-alkatrészek kiváló minőségű alapanyagok felhasználásval,  tűzihorganyzásos és porfestéses felületkezelési eljárásokkal történik a hosszú élettartam és alacsony karbantartási költség biztosítása érdekében.

SF termékcsaládra vonatkozó szavatosság - jótállás:

A vásárolt eszközökre - rendeltetésszerű használat mellett - a fémszerelvényekre, rotációsan öntött műanyag alkatrészekre, acélbetétes kötelekre 5 év, csuklópontokra, csapágyazásokra, kötőelemekre, mászókötélre 1 év jótállást biztosítunk.

SB termékcsaládra vonatkozó szavatosság - jótállás:

.......

WL termékcsaládra vonatkozó szavatosság - jótállás:

.....

Gumiburkolatokra vonatkozó szavatosság - jótállás:

Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott garanciát vállalunk. A garanciális idő 3 év. Az eltérő gyártási időpont és a felhasznált anyagok különbözősége árnyalati színeltéréseket okozhat. A színeltérések műszakilag elkerülhetetlenek, de a termék használati értékét nem csökkentik, az időjárás és az igénybevétel eltünteti azokat.Gumiburkolat termékeknél az eltérő gyártási időpont és a felhasznált anyagok különbözősége árnyalati színeltéréseket okozhat. A színeltérések műszakilag elkerülhetetlenek, de a termék használati értékét nem csökkentik, az időjárás és az igénybevétel eltűntei azokat. Mérettűrés MSZ EN 428:1995 szabvány szerint ±1%.

A jótállási igény a vásárlás időpontjától kezdődik, függetlenül a tényleges használatbavétel idejétől. 

Nem vonatkozik a jótállás az alábbi esetekre:

  • szándékos rongálásból adódó meghibásodás,
  • természeti katasztrófák által okozott meghibásodás,
  • rendeltetésszerű használatot nem befolyásoló, időjárás okozta természetes elhasználódás,
  • rendeltetés-ellenes használat és- karbantartás hiánya miatti károsodás,
  • időszakosan meghatározott MSZ EN 1176 szabvány szerinti rendszeres karbantartás elmulasztása és a karbantartási napló hiányos vezetése esetére.

A gyártó okozta szállítási sérüléseket, hibákat, a berendezések átvételét követő 3 napon belül kell bejelenteni. Egyéb meghibásodást az üzemeltető által fent meghatározott rend szerint vezetett karbantartási napló és vásárlást igazoló számla hitelesített, fénymásolatban megküldött példányával együtt jelenthet be.
Jogos kifogásokat a meghibásodás szerint javítással vagy alkatrészcserével oldjuk meg. 

Az eszközök tisztítását szemcsés vagy savas tisztítószerekkel, kemény súrolókefével ne végezzük, hanem tiszta vizet, enyhén lúgos tisztítószereket, puha kefét vagy rongyot használjunk.